Kategoriler

Meydan

Şahin, Körfez Esnaf Odası’na Aday

Körfez Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde aday olacağını açıkladı

. Bunun için saha ve zemin çalışmalarını yapan Zafer Şahin, seçilmesi halinde esnafla ilgili etkili projeler hazırladığın ve bunları uygulayacaklarını söyledi. Bu açıklamayla, mevcut Oda Başkanı Yahya Öztürk’ten sonra seçimlerde ilk adaylık açıklaması yapılmış oldu.

Körfez Seyyar ve Pazarcılar Odası Başkanlığı vazifesini 8 yıldır başarıyla yapan Zafer Şahin, bir yıl sonra yapılması planlanan Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olacağını açıkladı. Adaylık açıklaması sonrasında bilgiler veren Zafer Şahin,’'Körfez Seyyar ve Pazarcılar Odası başkanı olarak 8 yıldır vazife yapıyorum. Geldiğimiz gün itibariyle odamız; kendi kurumunda çalışan elamanların yıllardır maaşını ödeyemez durumdaydı. Uçan koşa borcu bulunmaktaydı. Pazarcılar odasının sözü hiç bir yerde geçmiyordu. Biz göreve gelir gelmez; yaptığımız yönetim anlayışıyla pazarcılar odasına büyük bir değer kazandırdık. Şu anda hiç bir kimseye ve kuruluşa tek borcumuz bulunmamaktadır'’ dedi.

“Önemli projelerimiz var”

Seçimleri kazanması halinde çok etkili çalışmalar yapacaklarını ve projeler hazırladığın ifade eden Zafer şahin, “Gördüm ki; Körfez'de esnaf ve sanatkarlar yeterince değer görmüyor. Bir çok sorunları var; çözümü adına bir şey yapılmıyor. Biz, esnaflarımıza ve sanatkarlarımıza değer katma adına bu göreve talip olduk. Birlik ve beraberliği sağlamak; mesleki konularda dayanışmayı artırmak, esnaflarımızı kendi konularında bilinçlendirmek; ekonomik konularda değer sahibi yapmak amacıyla aday olacağım. Öyle bir yönetim olacak ki, o yönetimde bulunan herkes, mesleki bilgi ve birikime sahip olacak; esnafların derdini kendi derdi gibi görecek, bilecek; ona göre hizmet edecek. Birliğin olmadığı yerde başarı olamaz. Esnaflarımıza hak ettiği değeri sağlama adına komiteler oluşturacağız ve hizmetin en güzelini yapmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi