Kategoriler

Meydan

MUHTAR ÖZ ELEŞTİRİ YAPTI

Körfez’in çalışmaları ve eleştiri çıkışları ile beğenilen muhtarlarından olan İlimtepe Mahalle Muhtarı Kazım Elmas, tüm çabalarına rağmen iki konuda başarılı olamadığını ve gerekli çalışmayı yaptıramadığını söyledi.

Sık sık gündeme getirdiği limtepe Mahallesi ve çevresinde yetişen başı boş dolaşmalarına izin verilen küçük ve büyükbaş hayvanların verdiği rahatsızlık ile ulaşım sorununu çözüme kavuşturamadığını belirtti.

Kazım Elmas, iğneleyici bir dille yaptığı sosyal medya paylaşımında resimlerle birlikte sorunları bir kez daha dile getirdi ve bu iki soruna çözüm bulamadığı için üzüldüğünü belirtti.

Kazım Elmas paylaşımında, “Yöneticilik hayatımdan öz eleştiri hep bi sonraki olacaklara aynam olmuştur hep ders çıkartmışımdır Dost hane eleştirilerden

evet buda bi öz eleştiridir on altı yıllık muhtarlık sürecinde tüm çabalarıma rağmen başarı sağlayamadığım sorunlardan biri başı boş sokak hayvanları ikinciside ulaşımdır..

Bi sabah kalkarsınız dış kapıyı açarsınız hayvan pisliği bahçeye çıkarsın hayvanlar trafiğe çıkarsın yolu kapatan hayvanlar mezarlığa gidersin mezarların üzerinde dolaşan hayvanlar maalesef başaramadık başaramadık başaramadık ama Yılmak yok başarana kadar mücadeleye devam....”dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu