Kategoriler

Meydan

Her Kulübe Örnek Olmalı

Körfez’de kısa süre önce kurulan ve geçtiğimiz günlerde bir yılını tamamlayan Körfez Vefa SK, spor kulübü olmanın dışında yardım ve dayanışma faaliyetleri ile de göz dolduruyor.

Pek çok spor kulübü pandemi döneminde faaliyet göstermeden, belediyenin desteklerini beklerken Körfez Vefa SK Kulübü Başkanı Muhammed Emin Kılıç ve yönetimi, etkinlikler düzenlemiş, İstanbul’a dahi örnek olmuş, sosyal çalışmalar ve yardımlaşmaya da el atmıştı. Ayak tenisi turnuvaları, masa tenisi turnuvaları düzenleyen, Körfez Çamlıtepe’de ki tesislerinde çocuklara hem spor, hem de eğitim imkanları sunan Körfez Vefa SK, engelli olan iki vatandaşa da sandalye bulunmasını sağlayarak yardımlaşma alanında da etkili olduğunu ve spor kulübü olmanın yalnızca spor yapmak olmadığını gösterdi.

Dilovası Engelliler Dernek Başkan Yardımcısı Osman Paçul ile birlikte gelen talepleri değerlendiren Emin Kılıç, Körfez’de oturan Sami Önemli ve Dilovası’nda oturan Hayrettin Toprak’a ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeleri temin ettiler. Dilovası Engelli ve Engelli Ailelelri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Körfez Vefa SK Kulübü’nün birlikte yaptığı bu çalışmaların diğer kulüp ve derneklere de örnek olması gerektiği belirtiliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT