Kategoriler

Meydan

Gönüllü İtfaiyeciler Avluburun’da buluştu

İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afkom Şube Müdürlüğüne bağlı Gönüllü İtfaiyeciler Avluburun köyünde kahvaltıda buluştular. İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara’nın da bulunduğu buluşmada Kocaeli genelinde 700 kişinin bulunduğu gönüllü itfaiyeciler hayata geçirilen ve geçirilecek çalışmalar hakkında fikrilerini ortaya koydu.

DOĞAN KARA DA KATILDI

Kartepe İlçesi Avluburun Köyü’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, Afkom Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Bülent Buldu, Gönüllü İtfaiyeciler Birim Sorumlusu Yusuf Çınkıl, grup ve müfreze sorumlularının yanı sıra çok sayıda gönüllü itfaiyeci katıldı.

 

MÜFREZE BİNASI İNCELENDİ

Kahvaltıyı organize eden Avluburun köyü Gönüllü itfaiyeciler sorumlusu Huriye Şık ve köy muhtarı Halil İbrahim Akyol katılan herkese teşekkür etti. Afkom Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, Türkiye’ye örnek olan gönüllü itfaiyecilik projesinin bu gibi etkinliklerle daha verimli olacağını söyleyerek, özveri ile bu sosyal sorumluluğu yerine getiren tüm gönüllü itfaiyecilere teşekkür etti. Kahvaltının ardından köyde kısa bir yürüyüş gerçekleştirildi. Yeni hizmete girilecek Avluburun Gönüllü İtfaiye Müfreze binası incelendi.

 

GÖNÜLLÜ BAŞVURULARI

2001 yılında başlatılan gönüllü itfaiyecilik projesinde toplam 46 dönemde 700 kişiye eğitim verildi. Kocaeli genelinde 16 gönüllü itfaiye istasyonunda hizmet verilmekte. Gönüllü itfaiyeci olmak isteyen vatandaşlar İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afkom Şube Müdürlüğü gönüllü itfaiyeciler birimine başvurmaları gerekmektedir.(335 21 24/  Dahili 236)

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
156 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi