Kategoriler

Meydan

AK Parti Derince’de Birlik, Beraberlik

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Koordinasyon Toplantısı’na katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “2023 hedefiyle yolumuza devam ederken AK davaya gönül veren arkadaşlarımızın gayretleri bizlere de güç veriyor” dedi

Projeler Değerlendirildi

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti İlçe Koordinasyon Toplantısı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hicran Bozkurt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve teşkilat mensuplarının katılımıyla icra edildi. Yapımı tamamlanan hizmetlerin ve devam eden projelerin değerlendirildiği toplantıda AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığı anlayışıyla yola devam ettiklerini söyledi.

Tarımsal Kalkınma Hamlesi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada başarılarındaki en önemli unsurun birlik ve beraberlik olduğuna vurgu yaptı. Başkan Aygün, konuşmasında “2023 hedefiyle yolumuza devam ederken AK davaya gönül veren arkadaşlarımızın gayretleri bizlere de güç veriyor” dedi. Teşkilat mensuplarına bu sene hasadı yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı’nı da takdim eden Başkan Aygün, tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında köylerde kurulacak Mısır Kurutma Tesisi, Süt Pastörizasyon Tesisi ve Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile ilgili bilgiler de verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK