Kategoriler

Meydan

İsmail’e Karabalık Sahip Çıktı

2013 Özel Sporcular Kış Olimpiyatları’nda kayak branşında mücadele edecek İsmail Yılmaz’a Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık sahip çıktı. Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde (KEREM) kalan engelli İsmail Yılmaz’ın olimpiyatlara daha iyi hazırlanması ve başarılı bir derece elde edebilmesi için belediyenin spor birimi yetkililerine talimat veren Başkan Karabalık, İsmail’e madalya getirmesi durumunda isteği olan evcil hayvanı alma sözü de verdi.

Sporun her branşına destek olan ve başarılı sporcuların yanında olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Kartepe’den 2013 Özel Sporcular Kış Olimpiyatları’na katılacak KEREM’de kalan engelli İsmail Yılmaz’a destek olacak Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, sporcunun en iyi şekilde olimpiyatlara hazırlaması için belediye olarak yanında olduklarını ifade etti. KEREM Müdürü Turgay Akdoğan ile görüşen Başkan Karabalık, Yılmaz’ın olimpiyatlarda başarılı olup ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

 

Başkan Karabalık, “Belediye olarak kış sezonunda faaliyete geçirdiğimiz kış spor okulları kapsamında düzenlediğimiz kayak kurslarına İsmail’i de alarak olimpiyatlar öncesi gerekli antrenmanlarını kayak hocalarımız nezaretinde yapması için belediye spor birimi yetkililerine talimat verdim. Belediye olarak İsmail’in başarısı için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İsmail’den de madalya bekliyoruz. Kendisi madalya ile döndüğünde isteği olan evcil hayvanı alacağım” dedi. Başkanın desteğinden büyük mutluluk duyduklarını belirten Müdür Akdoğan, “Sporcumuzun başarısı için başkanımızın da seferber olması bize büyük moral oldu. Kendisine güvenimiz tamdır” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu