Kategoriler

Meydan

İyi Parti Kadın Politikaları İzmit İle Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Kadın Politikaları birimi 12 ilçe kadın politikalarına ziyaret ve saha programının devamında İzmit’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İzmit Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fatma Atik Yıldız politikaları çalışma ekibiyle İzmit İlçe binasında bir araya geldikten sonra saha programlarına başladılar. İlk olarak Kocaeli Fikir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Yalçın Aksan ve Kocaeli Barış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aysun Erenkaya’ya ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Kadın birimi, kadın gazetecilerle gündeme ve parti çalışmalarına dair sohbette bulundular. Ziyaretlerinin devamında İKAD Başkanı Nurhayat Gülderen ve KOİDER Başkanı Nilgün Yılmaz ve yönetimiyle bir araya gelerek iş hayatında kadının yeri üzerine konuştular. 

Açıklamada bulunan İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, “ İlk olarak kentimizin kıymetli kadın gazetecilerine ziyaretlerde bulunarak hoş sohbet gerçekleştirdik. Ardından İKAD Başkanı Nurhayat Gülderen ve KOİDER Başkanı Nilgün Yılmaz ve yönetimiyle bir araya gelerek pandemi süresince oluşturdukları raporlar ve kadın esnaflarımızın yaşadığı zorluklarla ilgili bilgiler aldık ve neler yapabiliriz konuştuk. Ülkemizdeki kadın istihdamı ve kurumsallıkta kadının yeri üzerine sohbet gerçekleştirdik. Kadın muhtarlarımızla, STK larımızla ve esnaflarımızla görüşmelerimiz devam edecek. Kadının olduğu her yerde yorulmadan, dinlenmeden var olacağız.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZLİ GENÇ ESNAF HÜSEYİN KARASAKAL VEFAT ETTİ
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI