Kategoriler

Meydan

Kocaeli’li Kadın Girişimci ŞenizFahralı Bilgin’e Güney Afrika’da “Başarı sertifikası” verildi

-------------------------------------------------------------- TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve DEİK Mısır İş Konseyi Başkanı Zuhal Mansfield koordinatörlüğünde “ Türk İş Kadınının Dünyaya Açılımı “ projesi kapsamında; Güney Afrika İş Dünyası ile karşılıklı sektörel iş görüşmeleri geçtiğimiz hafta içersinde Johannesburg Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

     Bu görüşmelere ilimizi Başarılı Kadın Girişimcilerinden Şeniz Fahralı Bilgin temsil etti. Burada yapılan toplantılarda ilimizi ve ülkemizi temsil eden  Kadın Girişimci Bilgin, “Dünya da ki potansiyel pazarlara iş kadınlarımızdan oluşan heyetler ile gerçekleştireceğimiz seyahatler ve sektörel iş görüşmeleri sayesinde uluslararası alanda çok sayıda girişimciyle bir araya gelerek yeni pazarlar oluşturacağız “ dedi. Bilgin sözlerini ; “ Türk İş Kadınlarının güçlü profilini tüm dünyaya tanıtırken, gençlerimize de rol model olabilmek en büyük hayalimizdir “ diyerek tamamladı. Bilgin’e toplantı sonunda Güney Afrika Büyük Elçisi Kaan Esener tarafından “Başarı Sertifikası” verildi

     Türk İş Kadınları, Güney Afrika’da battaniye üreten Türk firması,  Sesli Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Heyet, Ali Katırcıoğlu (Kervancı) tarafından yaptırılmış olan Nizamiye Külliyesini de ziyaret ederek, Edirne Selimiye Camisi’nin ¾ boyutu ile yaptırılmış olan külliye hakkında detaylı bilgi edindi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı