Kategoriler

Meydan

Başkan Aygün'Gençlerimiz Geleceğimizdir'

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gençlerle bir araya geldiği toplantıda iki yıllık süreci değerlendirerek projelerini paylaştı

 

İki Yıllık Süreci Aktardı

Talep ve önerilerini iletebilecekleri whatsapp grubu oluşturan Derinceli gençleri zaman zaman makamında konuk eden ve onlarla istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez gençleri Yelken Kafe’de ağırladı. İlçe genelinde birçok önemli projeyi hayata geçiren Başkan Aygün, bu buluşmada geride kalan iki yıllık süreci sinevizyon eşliğinde gençlere aktardı. Konuşmasında gençler için çalışıp projeler üretmekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Aygün, ‘Gençlerimiz, geleceğimizdir’ vurgusu yaptı.

 

Önceliğimiz Çocuklar ve Gençler

Hizmete sundukları projelerde daima gençleri ön plana aldıklarını belirten Başkan Aygün, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için projeler üretmeye devam ediyoruz. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’miz bu alanda ilçemiz için çok önemli bir kazanım oldu. Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve yapımı devam eden Fatih Gençlik ve Spor Merkezimizi de yine gençlerimiz için inşa ediyoruz. Gençlerimizi ne kadar iyi şartlarda yetiştirirsek geleceğimizi de o denli güvence altına almış oluruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı