Kategoriler

Meydan

Şehitin Adı Camiye Verilecek

Körfez Hacı Osman Mahallesi İlimtepe Yolu’nda frenlerinin patlaması sonucu kayarak yapımı devam etmekte olan cami duvarına çarpan ve şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orkun Eyice’nin (23) adı tamamlanan camiye verilecek. Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından meclise sunulup, onay alınacak.

13 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan üzücü olayda, köydeki bir görevden dönen ve jandarma askerlerini taşıyan minibüs, sürekli olarak benzeri kazaların yaşandığı dik rampada frenlerinin patlaması sonucu yoldan çıkmış, inşaat halinde ki cami duvarına çarparak durabilmişti. Kazada 17 asker yaralanırken, Jandarma Uzman Çavuş Orkun Eyice ağır yaralanmıştı.

Orkun Eyice, tüm çabalara rağmen 5 Ekim 2020 tarihinde vefat ederek, kazada şehit olmuştu. Bu üzücü kazadan sonra inşaatı devam eden ve Hacı Osman Mahallesi TEM Otoyolu üzerindeki bölgeye hizmet verecek olan cami tamamlandı. Modern bir şekilde tamamlanan cami açılışa hazırlanırken  Belediye Başkanı Şener Söğüt  meclis üyelerine öneride bulunarak camiye şehit askerin isminin verilmesini talep edecek.

Caminin Şehit Uzman Çavuş Orkun Eyice adıyla açılacağı belirtildi. Mecliste de ismin onaylanacağı ve şehit askerin adıyla caminin hizmet vereceği belirtildi.

Kaza olmadan önce cami için düşünülen Otoban Üstü Camii adının da hiç kullanılmayacağı ve şehit askerin adıyla caminin açılacağı belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor