Kategoriler

Meydan

İttifak Ortağı Unutuldu

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 2021 yılı İzmit’te Sanat ve Kültür adlı tanıtım programı sırasında davet edilen konuklara çiçek verilip, teşekkür edilmesi krize neden oldu

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 2021 ylı İzmit’te Sanat ve Kültür adlı tanıtım programı sırasında davet edilen konuklara çiçek verilip, teşekkür edilmesi krize neden oldu. Program sırasında ittifak ortakları unutulup, diğer konuklara ve siyasi parti il temsilcilerine çiçek verilirken, İYİ Parti’nin unutulması ittifak ile ilgili tartışmaları gündeme getirdi.

Bu tavrı ağır dille eleştiren İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve STK’lardan Sorumlu Başkanı Güner Çiçekli, üzüntü duyduklarını ifade ederek şu açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı; “02.04 2021(dün) SDKM'de, İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen "2021 Yılı İzmit'te Sanat ve Kültür' tanıtım programına, İYİ Parti İl Yönetimi adına, Sn Fatma Kaplan Hürriyet tarafından aldığımız nazik davet üzerine; başkan vekili ve il baskan yardımcıları olarak teşrif ettik. Program tanıtımının son bulmasıyla orada bulunan tüm siyasi parti ve STK temsilcilerinin çiçek takdim etmek üzere sahneye davet edilmesine karşın bir tek İzmit Belediyesinin ittifak ortaklığını  yaptığı Partimizin  İl Başkan vekilinin sahneye davet edilmemesine bir kez daha üzüntü duyarak şahitlik ettik. İyi  Parti İl Başkan yardımcısı olarak siyasi nezaketle bağdaşmayan söz konusu tutumun, ittifak ortaklığımıza da yakışmadığını şahsım adına üzülerek ifade etmek isterim. Kamuoyuna saygı ile duyrulur.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
122 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih