Kategoriler

Meydan

Rastgele Ateşte 2 Kişi Yaralandı

Körfez Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesinde, sokağa çıkma kısıtlaması olduğu saatlerde 22 yaşlarındaki bir şahıs, iki ayrı zamanda rastgele kurşun yağdırdı, olayda caddede bulunan 2 kişi yaralandı.

Olay saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre Yavuz Sultan Selim mahallesinden kimliği henüz açıklanmayan 22 yaşlarında olduğu söylenen bir kişi caddeye çıkarak kavga ettiği tahmin edilen 4-5 kişilik bir gurubun arkasından ateş etmeye başladı.

CADDEDEN GEÇEN MEHMET ALİ YILDIRIM’DA YARALANDI.!

Bu sırada caddede bulunan Körfez Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım kalçasına gelen kurşunla yaralandı. 2-3 el ateş eden şahıs arka sokağa girdikten kısa süre sonra tekrar geri döndü ve yine rast gele 4-5 el ateş etti.

Bu ikinci olayda da yine caddede bulunan Ekrem Gelturan adlı 48 yaşındaki şahıs ağzına ve bacağına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Olay sonrasında kaçan şahıs daha sonra polisin sıkı takibi ile yakalanarak gözaltına alındı. iki yaralı da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BAŞKAN ÖZTÜRK HASTAHANEDE

Öte yandan olayı duyar duymaz hastahaneye koşan Körfez esnaf odası Başkanı Yahya Öztürk ve Başkan Yardımcısı Hakan Tatlı yaralıları hastahanede ziyaret ederek Allah’dan acil şifalar diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Yarımca Kültür ve Dayanışma Derneği’ne Görkemli Açılış
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
520 Gramla Tutunduğu Hayatı Gonca’da Gelişiyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfezli Hamza Hazırlık Kampını Başarıyla Tamamladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Kariyer ve İstihdam Günleri Buluşması
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AK Parti, Hereke’de Yeni Üyelerle Güçlendi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Kocaman Ataşehir Pazarı’nda Esnafla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
MHP İl Başkanı Batı’dan Bekiroğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi’nden Gençlerle Doğa Yürüyüşü
GÜNDEM
100 Kez Görüntülendi.
Öztürk ve Mintemur Aileleri Dünür Oldu. Öztürk Oğlunu Nişanladı
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Nadide Hobby ve Sanat Evi Körfez’de Hizmete Açıldı