Kategoriler

Meydan

“Çiftçinin Yüzü Gülecek”

Kocaeli ziyareti sırasında Körfez’in köylerini dolaşan ve çiftçilerin sorunlarını bizzat dinleyen CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, “Çiftçi pahalıya ürettiği ürününü ucuza satmak zorunda bırakılıyor. Biz bu düzeni kaldıracağız” dedi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimizi ziyaret eden CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi, Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Danışması Orhan Sarıbal, Körfez ilçede köy bölgelerine konuk oldu. CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız’ın ev sahipliğindeki ilçe turuna parti il ve ilçe yöneticileri ile örgütün alt kademelerinde görev yapan partililer de katıldı.

KÖYLÜLERE SESLENDİ

Körfez ilçeye bağlı köyleri dolaşan, ziraat ve tarım konularında gelinen son nokta ile ilgili köy halkından bilgiler edinen Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, iktidara gelmeleri halinde köy bölgeleri için hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler verdi. Karayakuplu ile Sipahiler Köyü Konağındaki bahçede köylülere seslenen Sarıbal, şöyle konuştu:

“MALİYET ÇOK FAZLA”

“Tarımın ne halde olduğunu biliyoruz. Biz çözüm yolunu da biliyoruz. Öncelikle çiftçimizin girdilerini düşünmemiz gerekiyor. Mazot, gübre ve tohum ücretleri çok yüksek. Sonra çiftçinin ürettiği ürünler pazara çıkarınca zorunlu bir fiyat ortaya koyuyor. Pahalı girdi ve ucuz ürün… Nasıl olacak, çiftçi nasıl geçinecek ve nasıl yeniden üretecek? Ayrıca bir de aracı var. Biz bunların hepsini kaldıracağız. Çiftçimin yüzü gülecek”.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu