Kategoriler

Meydan

Aygün Ve Ellibeş’ten Derince’de Temaslar

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe genelinde çeşitli ziyaretlerde bulundu

Esnaf ve Vatandaş Buluşmaları

Başkan Aygün, bir yandan ilçe halkına söz verdiği projeleri hızla yerine getirirken diğer taraftan istişareye verdiği önem doğrultusunda esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam ediyor. Başkan Aygün, bu kapsamda gün boyu Derince’de çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. Programlara İl Başkan Yardımcıları Ahmet Sönmez, Abdullah Binbay, İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Demir, İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Halime Gökdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Merkez Camii Derneğine Ziyaret

İlk olarak Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşme ile başlayan programlar kapsamında Derince’de hayata geçirilen ve yapımı devam eden projeler değerlendirildi. Ardından Başkanlar Aygün ve Ellibeş, Derince Merkez Camii Derneği Başkanlığına seçilen Mustafa Uzuner ve dernek yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Uzuner başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Başkanlar, İstiklal Marşı yazılı tablo da armağan etti. Merkez Cami Derneği’nde gerçekleşen görüşmenin ardından ise esnaf ziyaretleri gerçekleşti. Denizciler Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Başkanlar ve beraberindeki heyet halkın ve esnafların Ramazan aylarını tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu