Kategoriler

Meydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Toplantısına Körfezli Hayri de Katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle videokonferans aracılığıyla gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Vahdettin Köşkü'nden yapılan bağlantıda konuşan Erdoğan, “En uzun iftar sofrası” programına 81 ilden 560 gencin katıldığını söyledi.

GÜNDEM SOHBETİ

Gerçekleşen bu buluşmaya ilimizden de katılım oldu. 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan gençlerin ağırlandığı bu özel buluşmaya Körfez ilçeden Hayri Mert Çınar’ın katıldığı bildirildi. İftar organizasyonuna katılan Körfezli Çınar ve diğer gençler, ulusal ve uluslararası siyasal gündem, 2023 seçimleri ve parti çalışmaları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

“HEYECANIMIZ GENÇLERDEN”

Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, program sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Gençlerle videokonferans aracılığıyla bile olsa bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye, onlarla sohbet etmeye, onları dinlemeye büyük önem veriyorum. Çünkü biz gücümüzü, heyecanımızı gençlikten alıyoruz.

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Milletimizin geçmişten bugüne verdiği mücadelede gençlerimiz hep önde oldu, öncü oldu. Yarının büyük ve güçlü Türkiye’sinin önderleri ve mirasçıları da yine gençler olacaktır. Sizlere müreffeh ve güçlü bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnanıyorum ki sizler de devraldığınız bayrağı çok daha ilerilere taşıyacaksınız. Yaşamın her alanında yapacağınız tercihlerin, alacağınız kararların kişisel hayatınızla birlikte ülkemizin geleceğini de inşa edeceğini unutmayın. Sizlere güveniyoruz. Sizlere inanıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER