Kategoriler

Meydan

Barbaros Mahalle yönetiminden Engin Koyun'a ziyaret

Ak Parti Körfez İlçe Barbaros Mahallesi yeni Yönetimi Başkan Ercan Söğüt ve Yönetim Kurulu üyeleri Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun’u makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarete Ak Parti Körfez İlçe Barbaros Mahallesi yeni Başkanı Ercan Söğüt, Yönetim kurulu üyeleri Naci Taşdelen İmdat Meral Murat Taşdelen Nihat Kılıç Mustafa Özmen Cihan Çeker Lütfü Kocakuşak Yücel Kökçü Murat İnce Fazlı Söğüt katıldı.

                Ak Parti Körfez İlçe Barbaros Mahallesi yeni Başkanı Ercan Söğüt ve mahalle yönetim kurulu üyeleri bu önemli göreve getirildiklerinden dolayı teşekkür ederek, Başkan Koyun’a Çiçek takdim ettiler.

                Başkan Söğüt yaptığı konuşmada çok önemli bir göreve getirildiklerini bu görevi yaparken takım halinde birlik beraberlik içinde layıkıyla yapacaklarını sadece başkan ve biri iki kişi ile değil yönetimimde bulunan tüm arkadaşlarımla paylaşarak çalışacaklarını belirtti. Barbaros mahallesini ilgilendiren konuları en kısa zamanda yönetim olarak takip edeceklerini ve İlçe teşkilatımıza bilgi verecekleri söyledi.

                Başkan Koyun, Barbaros Mahallesi’ nin kabulünde yeni Başkanı Söğüt ve Yönetim Kurulu üyelerinin tam kadro katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ak Partinin Mahalle yönetimlerine çok önem verdiğini belirtti. Hedefimizin Mahallelerde ulaşılmadık yer bırakmamak olduğunu söyledi. Ziyarete katılan yönetim kurulu üyelerinden gelen soruları cevaplayan Koyun Türkiye gündemindeki ve Ak Parti ailesi ile ilgili konular hakkında bilgiler verdi.

                Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ziyaretten dolayı Barbaros Mahalle Başkanı Söğüt ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.



Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi