Kategoriler

Meydan

Nihat Ergün Kızını Evlendirdi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı aynı zamanda AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün’ün kızı Saliha Ergün, dünya evine girdi

Ekim ayında 4 kızından Büşra Ergün’ü evlendiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, şimdi de Saliha Ergün’ü evlendirdi. Bakan Ergün’ün kızı Saliha ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’nin oğlu Furkan Tanrıverdi, Ankara’da dünya evine girdi. ATO Congresium'da düzenlenen düğünde çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç yaptı.

NURİ ALÇO DA KATILDI

Düğüne ayrıca; Başbakan yardımcıları; Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Ali Babacan, Bakanlar; Ahmet Davutoğlu, Ömer Dinçer, Binali Yıldırım, Fatma Şahin, İsmet Yılmaz, Hayati Yazıcı, Faruk Çelik, Recep Akdağ, Taner Yıldız, Erdoğan Bayraktar, Cevdet Yılmaz, Sadullah Ergin, İdris Naim Şahin, Mehdi Eker ve Mehmet Şimşek katıldı. Düğüne katılanlar arasında dikkat çeken bir başka isim ise, Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Nuri Alço oldu.

‘GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAYACAK’

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün kızı Saliha ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin oğlu Furkan'ın nikah töreni Kur'an tilavetiyle başlarken, nikahta şahitlik yapan Başbakan Erdoğan ise yaptığı konuşmada en az 3 çocuk tavsiyesini yineledİ. İki aileyi de tanıdıklarını belirten Erdoğan, “Aileler çok iyi ailelerdir. Gözümüz arkada kalmayacak” şeklinde konuştu. Nikah töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise her iki aileye de mutluluklar dileyerek, nikah cüzdanını geline teslim etti.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
74 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu