Kategoriler

Meydan

Gazeteciye saldırıda bir tutuklama.!

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın çiftliğindeki kaçak yapıların yıkımını görüntülemek isteyen İhlas Haber Ajansı muhabirini darp eden 4 kişiden 3’ü adli kontrol şartı ile serbest kalırken 1 kişi ise tutuklandı.

Adliyeden koşarak kaçmaya çalışan saldırganlar, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına gülerek cevap verdi.

Dilovası'nde İYİ Parti Lütfü Türkkan’a ait çiftlikteki kaçak yapıların yıkımını haberleştirmek isteyen İhlas Haber Ajansı muhabiri Mustafa Uslu’yu darp eden ve gözaltına alınan 4 şüpheli sabah saatlerinde Gebze Adliyesine sevk edildi. 2. Sulh Ceza Hakimliğinde sorguları tamamlanan 4 kişiden 3’ü adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 1 kişi ise tutuklandı. Basın mensupları tarafından görüntülenmemek için adliyeden koşarak kaçamaya çalışan ve Milletvekili Türkkan’ın adamları oldukları öğrenilen 3 kişi, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına gülerek cevap verdiler.

Adliye önünde ara yollara koşarak kaçan 2 kişi gözden kaybolurken, bir kişi ise kendisini bekleyen özel bir araca hızla binerek adliyeden uzaklaştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Ormanlara Giriş Yasaklandı: Denetimler Aralıksız Sürüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Komek Sepeti, Yaz Finaline Renk Kattı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfezli Sporcular EUSA Şampiyonası’nda Hakemlik Yaptılar
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Ak Parti’de Dur Durak Yok!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Geleneksel Sokak Oyunları Millet Bahçelerine Taşındı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir Orman Yangınlarına Karşı Farkındalığı Artırıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gonca’da Bireyler “Ben de Varım” Diyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
İZMİT'TE KUYUMCU VURGUNU: "ALTIN VE PARALARLA YURT DIŞINA KAÇTI" İDDİASI
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
ORMAN YANGINLARININ ÖNLENMESİ İÇİN YAPILAN DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KULÜBEDE ÖLDÜRÜLMÜŞ, İKİ GÜN SONRA GÖMÜLMÜŞTÜ: "AĞABEYİM AZMETTİRDİ" İTİRAFI