Kategoriler

Meydan

YİNE UYUŞTURUCU!

Narkotik ekipleri tarafından yapılan iki ayrı torbacı operasyonunda 3 kişi tutuklanırken, toplam 500 gram esrar, 300 adet extasy hap ve 6 fişek bonzai ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne bağlı polisler tarafından İzmit ve Körfezilçesinde ayrı ayrı düzenlenen iki ayrıoperasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, bu şahıslardan biri kadın 3 kişi sevk edildiği mahkemelerce tutuklandı. 


İLK OPERASYON KÖRFEZ'E

Alınan bilgi ve iddialara göre; İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, yine uyuşturucu satıcılığı suçundan dolayı cezaevinden iki hafta önce çıkan Soner Kaya(28) isimli şahsı takibe aldı. Şahsın yine uyuşturucu işine bulaştığını düşünen polis ekipleri, şüphelerinde haksız çıkmadı. Şahsın yanında kız arkadaşı Merve Ç.(19) ile birlikte İstanbul'a uyuşturucu madde temin etmeye gittikleri belirlendi ve takip başladı. İstanbul yolu dönüşünde ise 
operasyon için düğmeye basıldı.Körfez ilçesi Döküm ışıklarda durdurulan araç içerisinde bulunan Soner Kaya, Merve Ç. ile beraber Cihan E. ve Kemal T.'de gözaltına alındı. 


OTOMOBİL BOŞ ÇIKMADI

Şahıslar gözaltına alınırken, şahısların üzerinden satılmak için hazırlanmış 6 fişek bonzai uyuşturucu maddesi ile 100 adet extasy hap ele geçirildi. Şahıslardan Soner Kaya ile Merve Ç. alınan ifadelerinin ardından sevk edildiği mahkemelerce tutuklandı. Diğer şahıslar ise serbest kaldı. Yapılan ikinci 
operasyonda ise yine İstanbul'a uyuşturucu temin etmek üzere gittikleri belirlenen İrfan T.(43) İbrahim K.(46) ile Nurdoğan Lama(42)'nın içerisinde bulundukları otomobil dönüş yolunda İzmit 42 Evler'de durduruldu. Araçta yapılan aramalarda 500 gram esrar maddesi ile 200 adet extasy ele geçirildi. Alınan ifadelerinin ardından sevk edilen şahıslardan Nurdoğan Lama tutuklanırken, diğer şahıslar serbest bırakıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK