Kategoriler

Meydan

Derince’de Ata Sporumuz Cirit Şöleni

Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği ‘Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ coşku içerisinde geçerken, cirit ekipleri muhteşem gösterilere imza attı

Mehteran Eşliğinde Kortej

Cirit sporunu yaşatmak ve gençlere tanıtmak amacıyla Kocaeli Erzurumlular Derneği ve Derince Belediyesi, hafta sonu ilçede ‘Ata Sporumuz Cirit Şöleni’ düzenledi. Bölge halkından yoğun ilgi gören ve cirit ekiplerinin muhteşem gösterilerine sahne olan programa katılım da yoğun oldu.  Mehteran eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayan cirit şöleni etkinlikleri Yenikent Mahallesi, Ertuğrul Gazi Bulvarı (Derince Anadolu Meslek Lisesi Arkası) ’ndaki alanda gerçekleşti. Çayırova Anadolu Spor Kulübü Derneği cirit ekibinin gösterileriyle devam eden program muhteşem gösterilere sahne oldu. Katılımın son derece yoğun olduğu cirit şölenine halk oyunları gösterileri de renk kattı.

Coşku İçerisinde Geçti

Coşku içerisinde geçen Ata Sporumuz Cirit Şöleni AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve yönetimi, Kocaeli Çayırova Anadolu Spor Kulübü Başkanı Mücahit Polat, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor