Kategoriler

Meydan

Gökhan ile Seval Evlendi

Kartepe Bağdat Mahalle Muhtarı İsmail Çelik oğlunu evlendirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun kıydığı nikah ardından bir ömür birlikteliği imza atan Gökhan ile Seval’in şahitliklerini de Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Selman Çelik, Dursun Çelik, Cemal Çiçek ve Uğur Altınok yaptı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan İlhan Çelik’in da kardeşi olan Bağdat Mahallesi’nde oturan muhtar İsmail Çelik ile ev hanımı Fadime Çelik çiftinin 4 çocuğundan Elimsan Fabrikası çalışanı çocukları Gökhan, hayatını Bursa Kestel İlçesi’nde oturan Akçiçek İnşaat Asfalt Kaplama Şirketi ortalarından Kemal Çiçek ile ev hanımı Meryem Çiçek çiftinin 3 çocuğundan zarif kızları Seval Çiçek ile birleştirdi.

 

Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Çiçek ve Çelik çiftinin dost ve akrabalarının da hazır bulunduğu nikahı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı. Çiftin şahitliklerini Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gelinin yeğeni de olan Bursa Kestel Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemal Çiçek, Dursun Çelik, Selman Çelik ve Uğur Altınok üstlendi.

 

Bir ömür birliktelik için evet diyen çifte evlilik cüzdanını ‘Allah mesut etsin’ dilekleri eşliğinde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık verdi. Başkanlar Karaosmanoğlu, Karabalık ve Çiçek genç çift ile fotoğraf çektirdiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK