Kategoriler

Meydan

Gündoğdu’nun Kızı Evlendi

Kentin tanınmış simalarından olan, uzun yıllar Barbaros Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Ramazan Gündoğdu, kızını evlendirdi.

Aynı zamanda Körfezli iş insanlarından Yüksel Gündoğdu’nun kardeşi, Körfez Belediyesi’nin başarılı bürokratlarından Cumali Gündoğdu’nun da ağabeyi olan Ramazan Gündoğdu ile Şaziye Gündoğdu’nun güzel kızları Kübra, Melehat-Muharrem Akça çiftinin yakışıklı oğulları Recep ile hayatını birleştirdi.

TÖREN İSTANBUL’DA DÜZENLENDİ

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen düğün merasimi, İstanbul Bahçelievler’de bulunan Kuyumcukent Nikah Salonu’nda gerçekleşti. Çifti ve ailelerini bu çok özel günde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Nazende Kafe & Restoran Kurum Müdürü Ömer Güney, gelin hanımın amcası Cumali Gündoğdu katıldı.

KINA GECESİ KÖRFEZ’DE YAPILDI

Gençleri tebrik eden belediye başkanı Şener Söğüt, aileyi de kutladı ve takısını taktıktan sonra yeniden Körfez’e döndü. Bu arada çiftin kına gecesi de geçtiğimiz günlerde Körfez Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Körfez’de Kaçak Yapıya Geçit Yok
GÜNDEM
Vali Aktaş, Gebze'de Yatırımları Yerinde İnceledi
GÜNDEM
Kocaeli’de Hafta Sonu Enduro Fırtınası Esecek
GÜNDEM
 Karpuz Tadım Etkinliğine VatandaşlardanYoğun İlgi
GÜNDEM
Vali İlhami Aktaş, GAMER Heyetini Kabul Etti
GÜNDEM
İzmit Tren Garı’ndaki Asansör Hizmete Alındı
GÜNDEM
Kartepe Belediyesi’nin Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
TRAFİK VE ÇEVRE İHLALLERİNE CEZA
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT: " GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
AK GENÇ İZMİT’TEN TÜRKİYE GENELİ ÜYE REKORU