Kategoriler

Meydan

Başkan Söğüt, Berfin’i Kutladı

Kocaeli’de yeni şampiyon sporcuların yetişmesi için zemin hazırlamak amacıyla, sporun dünü, bugünü ve yarınının konuşulduğu Kocaeli Spor Şurası bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın da katıldığı etkinliğe katılanlar arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de yer aldı.

SPORCUYA BÜYÜK DESTEK

Spora ve sporcuya verdiği büyük destekle bilinen, ilçemizden şampiyon sporcuların çıkması için büyük bir gayret içerisinde bulunan, özellikle geçtiğimiz günlerde düzenlenen Taşköprü Yağlı Güreşleri ile Tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne tek alternatif olarak gösterilen görkemli bir organizasyona imza atan Söğüt, programda şampiyon bir sporcumuza da çiçek takdiminde bulundu.

BERFİN’İ KUTLADI

Uluslararası müsabakalarda bayrağımızı dalgalandıracak sporcular yetiştirmek ve kentimizi spor ve sporcu kenti yapmak amacı ile Spor Master Planı kapsamında düzenlenen şuranın hayırlı olmasını dileyen Başkan Söğüt, son olarak katıldığı Avrupa Halter Şampiyonası’nda bronz madalya alma başarısı gösteren Körfezli milli sporcu Berfin Altun’a çiçek takdim etti.

BABASI İLE DE GÖRÜŞTÜ

Avrupa üçüncüsü olma başarısı gösteren sporcuyu tebrik ve takdir eden Başkan Şener Söğüt, kendisinin başarılarının devamını diledi. Düzenlenen etkinliğe katılan isimlerden biri olan Berfin Altun’un milli bilek güreşçi olan babası Selami Altun ile de görüşen Başkan Söğüt, kendilerine her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
307 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor