Kategoriler

Meydan

Ulaşım Personeline “Aile Hayatı” Eğitimi

Her gün on binlerce yolcuyu ulaşmak istedikleri hedefe taşıyan UlaşımPark personeline iş yaşamlarının daha verimli olması için aile temalı eğitimler verilemeye başlandı

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. on binlerce yolcu taşıyan personelinin daha mutlu bir yaşam sürmesi için verdiği eğitimlere devam ediyor. “Biz Büyük Bir Aileyiz” mottosuyla başlatılan eğitimlerde personelin sadece iş hayatı değil aile hayatı da düşünülerek aile temalı eğitimler düzenleniyor. İki ana başlıkta verilecek eğitimlere toplamda binin üzerinde personel katılacak.

 

ANA TEMA “AİLE HAYATI”

UlaşımPark A.Ş. ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği eğitimler başladı.  Ana tema olarak “Aile Hayatı”nın belirlendiği eğitimlerin açılış konuşmalarını UlaşımPark Genel Müdürü Murat Sağlam ve Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu gerçekleştirdi. 

 

EVLİLİK ÖNCESİNDEN EBEVEYNLİĞE

Başlayan eğitimlerde katılımcılara evlilik öncesi eş seçimi, evlilik ve ebeveynliğe dair kazanımlar, evlilikte mutlu olma ve iletişim kalitesini zenginleştirme ve son olarak aile bağlarını kuvvetlendirecek becerilerin artırımları konuları anlatılıyor. Anlatılan konular sayesinde aile hayatını güçlendirip iş hayatında da çalışanların daha başarılı olmaları hedefleniyor.

 

20’ŞERLİ GRUPLAR HALİNDE

UlaşımPark Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitimlere bir psikolog bir de sosyolog katılıyor. 20’şerli gruplar halinde verilen eğitimlerde mutlu bir aile tablosu oluşturulabilmesi planlanıyor. Proje, personelin aile içinde daha kaliteli iletişim kurmasını ve böylelikle iş hayatında daha verimli çalışmasının sağlanmasını hedefliyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
322 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor