Kategoriler

Meydan

Söğüt, Dursun Ailesini Yalnız Bırakmıyor

İki yılı aşkın süre önce Van’ın Erciş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Hereke’de toprağa verilmişti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sık sık andığı Dursun’un Hereke’deki ailesi özellikle kent siyasileri tarafından yalnız bırakılmıyor.

DURSUN’U UNUTMADI

Son olarak Hereke’de esnaf ziyaretleri yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, beraberindeki heyetle birlikte Prof. Haluk Dursun’un kardeşleri Feridun Dursun ile Haldun Dursun’u, Hereke’de işlettikleri çay bahçesinde ziyaret etti. Gerçekleşen buluşma sırasında Başkan Söğüt’e yardımcılarından Faruk Denli ve Osman Yurt da eşlik etti.

ESNAF GEZİSİ YAPTI

Prof. Dr. Haluk Dursun’un son derece önemli bir sima olduğunu dile getiren Başkan Söğüt, “Haluk hocamız Türkiye’ye büyük hizmetleri olmuş bir isimdi. Kendisinin vefatı ile bu ülke çok büyük bir değerini yitirmiş oldu. Haluk hocamızı rahmetle anıyoruz” dedi. Öte yandan Hereke’deki gezisinde esnafa da konuk olan Söğüt, gördüğü yakın ilgi karşısında büyük moral buldu.


 

ORTAK AKIL VURGUSU

Körfezli hemşehrilerinin ve özellikle esnafın sorunları ile yakından ilgilendiklerini dile getiren belediye başkanı Şener Söğüt, “Hemşehrilerimizin istek ve önerilerini birebir dinlemek için her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Esnafımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın fikir ve önerileri, bizim çalışmalarımıza da yön vermektedir. Körfez’i ortak akılla yönetmek bizim vazgeçmeyeceğimiz bir anlayıştır” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER