Kategoriler

Meydan

İzmiti'li Dağcılar, Sarıkamışta Şehitleri Anacak

Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü ,Sarıkamış'ta düzenlenecek Allahüekber Dağı Şehitleri Anma Tırmanışı'na katılacak.

Dağcılık Federasyonu tarafından Sarıkamış'ta 8 Ocak da düzenlenecek Allahüekber Dağı Şehitleri Anma Tırmanışı'na Türkiye’nin farklı illerinden 95 kulüpten yaklaşık 300 dağcı katılacak. Bunlar arasında İzmit’ten 15 kişilik bir ekip de yer alacak.

Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sarkamış Şehitlerini Anma Tırmanışı'na katılacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek "Tırmanışa katılacak olan dağcılarımız 5 Ocak'ta Sarıkamış'a gelerek Kızılçubuk bölgesinde kurulacak çadırlı kampta geceyi geçirecekler. Dağcılarımız 6 Ocak'ta düzenlenecek 5 kilometrelik şehitleri anma yürüyüşüne yurdun dört bir yanından gelenlerler birlikte katılacaklar  ve ertesi gün Allahüekber Dağı'nın 2 bin 500 metresinde kamp kurup, 8 Ocak'ta şehitleri anma tırmanışını gerçekleştireceğiz. Zirvede şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunacağız” dedi.

Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Başkanı  Demir başkanlığındaki dağcılar 5 Ocak Cumartesi uçakla önce Kars’a buradan da karayoluyla Sarıkamış’a geçecekler. İzmitli dağcılar 9 Ocak Çarşamba günü geri dönecekler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
191 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor