Kategoriler

Meydan

Emekli eğitimcilere Cengiz Kan sürprizi

Emekli öğretmenler Mehmet Kuley ve Necmi Güncan’ı evlerinde ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, eğitimcilerin asla unutulmaması gerektiğini vurguladı

Eğitime verdiği büyük önemle bilinen Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, sadece çalışan öğretmenleri değil, emekli öğretmenleri de unutmadığını, ara ara gerçekleştirdiği ziyaretlerle gösteriyor. Öncelikle, yıllardır Kandıra’nın eğitim anlamında kalkınmasında önemli işler yapan öğretmenlerden Mehmet Kuley’i evinde ziyaret eden Başkan Cengiz Kan, emekli öğretmenlerin ilgiye ihtiyacı olduğunu ve öğrencileri tarafından telefonla da olsa aranarak hatırlanması gerektiğini dile getirdi. Başkan Kan, kendisinin de okuduğu okulda görev yapan Mehmet Kuley’iın anılarını büyük bir keyifle dinledi.

Köyler kalkınacak

Akçakoca İlköğretim Okulu’ndan emekli, ayrıca Süllü Köyü Muhtarı olan Necmi Güncan‘a da ziyaret gerçekleştiren Başkan Cengiz Kan burada yaptığı konuşmada, “Siz bizim eğitim neferlerimizsiniz. Yıllarınızı bu ülke evlatlarının eğitimleri için harcadınız. Biz size sadece bugün için değil her gün müteşekkiriz”  diyerek, duygularını ifade etti. Büyükşehir Belediye Yasası hakkında da konuşan Başkan Kan, köylerin artık Kandıra’nın bir mahallesi olduğunu ve birkaç köyün bir araya gelerek büyük bir mahalle oluşturulacağını söyledi. Ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden emekli öğretmen Necmi Güncan, Başkan Kan’a teşekkürlerini sundu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu