Kategoriler

Meydan

Doğada Yürüdüler, 35 kg Atık Topladılar  

Büyükşehir’in Avrupa Atık Azaltım Haftası özel temasıyla gerçekleştirdiği yürüyüşte doğadan 35 kg atık toplandı

Marmara Belediyeler Birliğinin Türkiye Koordinatörü olduğu, Avrupa Atık Azaltım Haftası’nın bu yılki etkinlikleri dolu dolu geçti. Bu kapsamda yapılan doğa yürüyüşü sırasında çevre temizliği yapıldı.

 

ÇEVRE BİLİNCİYLE YÜRÜYÜŞ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ‘Doğaya Yürüyoruz’ Kocaeli sloganıyla yürüyüş parkurlarında yürüyüşler gerçekleştiriyor. Yürüyüş programı bu kez Avrupa Atık Azaltım Haftası özel temasıyla gerçekleştirildi.

 HEDEF SIFIR ATIK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm ve Doğal Yaşam Alanları Şube Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sıfır Atık Şube Müdürlüğü’nün ortak gerçekleştirdiği etkinlikte doğaseverler atık azaltımı ve yoğun plastik kullanımına dikkat çekmek, sıfır atık konusunda katılımcılarda farkındalık oluşturmak amacıyla, evlerinden getirdikleri poşetlerle çevredeki atıkları topladı. Parkur boyunca 35 kg ambalaj (plastik, metal ve cam) atığı toplandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kanser Savaşçısı Annenin Yürüme Hayali 2 Milyon Liralık Engele Takıldı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Çocuklara Güvenli Oyun Alanları
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Körfez Viyadüğü’nün Altı-Üstü Dönüşecek
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Büyük Dönüşüm Başlıyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Demir Çelik Sektörü, Yıldız Demir Çelik’in Platin Sponsorluğunda Steelorbis Etkinliğinde Buluştu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Erkek Sağlığında Sessiz Tehlike: Prostat Kanseri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’ten Yeni Döneme Güçlü Hazırlık
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Gölcük İçin Yeni Müjdeler Verdi
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Yıldız Entegre’den Karbon Ayak İzini Azaltan Yolculuk
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başiskele Sahilinde Üstyapı Sil Baştan