Kategoriler

Meydan

Kartepeli Miray Dünya Beşincisi Oldu

Kartepe Belediyesporlu Miray Aktoprak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda dünya beşincisi oldu.

24 Kasım – 03 Aralık tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 15 yaş altı bayanlar 60 kg sağ kolda Kartepe Belediyesporlu Miray Aktoprak beşinci olarak güzel bir başarıya imza attı.

BAŞARILI SPORCU

Başarılarla dolu spor geçmişi olan, Kartepe Nusretiye Mahallesi’nde ikamet eden Aktoprak, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda ikinci olarak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştı. Yıldız Entegre İmam Hatip Ortaokulunda beden eğitimi öğretmeni Ercan Çelik’in antrenörlüğünde bilek güreşi sporuna başlayan Aktoprak, Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim hayatına devam ediyor.

KOCAMAN’DAN TEBRİK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Gençlerimizin başarıları bizlerin her zaman gurur kaynağıdır. Dünya genelinde bir çok seçkin sporcu arasında bizimde sporcularımızın yer alması bizleri her zaman mutlu etmektedir. Romanya’da düzenlenen şampiyonada güzel bir başarı elde eden sporcumuz Miray Aktoprak’ı, hocası ve ailesini gönülden tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.   

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Kent Meydanı, 12 Dev Adam'ın Final Heyecanına Sahne Oldu
GÜNDEM
Körfez U20 15’li Ragbide Şampiyonluğa Koşuyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Özel Bireyler Sakal-I Şerif’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
“Başarıya Giden Yol, Gayretin İnşasıdır”
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Alternatif Yollarla Daha Sağlıklı Ulaşım
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
DETAŞ İle Üreten Belediyecilik
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Ömer Güney’in Ablası Hayatını Kaybetti
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Ay-Yıldızlı Coşku Meydana Sığmadı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
MUHTARLARDAN KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR’E TRAMVAY TEŞEKKÜRÜ; “TRAMVAY HATTI BÖLGEYE NEFES ALDIRDI”
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’DE TARIMA 1 MİLYAR TL’LİK DESTEK