Kategoriler

Meydan

Başkan Söğüt, Kar Kış Demeden Yollarda

Göreve seçildiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ile halka direkt olarak dokunan bir yönetim anlayışını benimseyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, farklı yapısı ile de öne çıkıyor.

Özellikle borçsuz bir Körfez Belediyesi oluşturmak isteyen ve bu doğrultuda geride kalan başkanlık süreci içinde çok önemli işlere imza atan Söğüt, genç ve dinamik yapısını da sahadaki çalışmalar sırasında gösteriyor.

BAŞKAN DA SAHADA

Kocaeli genelinde bugün akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı sırasında Körfez Belediyesi personeli de ilçe genelinde olası sorunların önüne geçmek için görev başında bulunuyor. Başta İlimtepe, Yukarı Hereke ve köy bölgeleri belediye ekipleri, yoğun kar yağışından etkilenen bölgelerde yol açma ve diğer faaliyetlerine aralıksız şekilde devam ediyor.

SÖĞÜT’TEN UYARILAR

Öte yandan genç ve dinamik yapısı ile öne çıkan Körfez Belediyesi Başkanı Şener Söğüt de zorlu kış şartları ve yoğun kar yağışına rağmen sahada varlık gösteren ekiplerini yalnız bırakmıyor, çalışmaları denetleyerek, sürecin sorunsuz işlemesini sağlıyor. Yaptığı son çalışmasında personeli ile bir araya gelen ve çalışmaları yerinde görme imkanı bulan Başkan Söğüt yaptığı açıklamada ise, “İlçemiz de beklenen kar yağışına karşı ekiplerimiz yollarımızı açık tutmak için çalışıyor. Tüm vatandaşlarımızdan kurallara uymadan trafiğe çıkmamalarını önemle rica ediyorum. Lütfen herkes dikkatli olsun” diye konuştu” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor