Kategoriler

Meydan

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ve KOSGEB, MÜSİAD Üyelerine Bilgilendirme Yaptı

MÜSİAD Kocaeli Şubesinin sosyal tesislerinde organize edilen programda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz ve KOSGEB Kocaeli Doğu Müdürü İbrahim Ustaömer MÜSİAD üyesi işadamlarına, projeleri ve destekleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Program MÜSİAD Kocaeli Başkanı İsmail Uslu’nun açılış konuşmaları ile başladı. ‘Ülke olarak cumhuriyet tarihimizin en büyük ihracatını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Türkiye Sanayisinin merkez Üssü olarak bilinen Kocaeli 17 milyar 300 milyon dolarlık ihracat ile İstanbul’dan sonra ikinci şehir statüsünde yer almıştır.’ İfadelerini kullanan Uslu, MÜSİAD olarak yatırım ve üretime her zaman destek verdiklerini belirtti.

‘NİTELİKLİ ELEMAN BULMAKTA SIKINTILAR YAŞIYORUZ.’

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın açıklamış olduğu üretim ve yatırım hareketine değinen Uslu, sözlerine şöyle devam etti. ‘MÜSİAD olarak her zaman üretim ve yatırıma önem veriyoruz. Buna ilişkili olarak çalışmalar yapıyoruz. Şunu da biliyoruz ki üretim konusunda bir çok üyemiz nitelikli eleman bulmakta büyük sıkıntılar yaşıyor. İnanıyorum ki, bu konuyu çözebildiğimiz takdirde ülke olarak, Kocaeli olarak, MÜSİAD olarak çok daha iyi yerlere geleceğiz.’ Uslu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ve KOSGEB’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek konuşmalarını sonlandırdı.

USTAM KOCAELİ VE KOSGEB DESTEKLERİ AKTARILDI.

MÜSİAD Kocaeli Başkanı İsmail Uslu’nun konuşmalarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz söz aldı. MÜSİAD’a Ustam Kocaeli Projesine olan ilgilerinden dolayı teşekkür eden Pekgöz, istihdam, üretim ve yatırım odaklı çalışmalarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın özel ihtimam gösterdiğini belirtti. Konuşmaların ardından Ustam Kocaeli Projesi hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ustam Kocaeli projesi bilgilendirmesinin ardından KOSGEB Kocaeli Doğu Müdürü İbrahim Ustaömer KOSGEB’in  ‘ Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı’  hakkında sunum yaptı ve bilgilendirmelerde bulundu. Sunum ve Bilgilendirmelerin ardından soru cevap kısmına geçildi. Program, konuşmacılara hediye takdimi ve aile fotoğrafıyla son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi