Kategoriler

Meydan

Gebze’ye AVM görünümlü kapalı pazar

PAZARCILARIN GÖRÜŞÜ ALINIYOR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şık ve modern AVM görünümüne sahip vatandaşlar ve pazarcı esnafının her türlü ihtiyacına cevap verecek kapalı pazar için, proje detaylandırma çalışmalarının tamamlanarak ihale aşamasına gelineceğini söyledi

 

PAZARCILARIN GÖRÜŞÜ ALINIYOR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şık ve modern AVM görünümüne sahip vatandaşlar ve pazarcı esnafının her türlü ihtiyacına cevap verecek kapalı pazar projesi için çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Önceki, belediyenin teknik kurmaylarıyla proje detaylarını konuşmak üzere bir araya gelen Başkan Köşker, hedeflerinin Gebzelilerin modern bir alanda Pazar alışverişlerini yapmalarına olanak sağlamak olduğunu dile getirdi. Projenin detaylarının ele alındığı toplantıya Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır da katıldı.

HER TÜRLÜ KONFOR DÜŞÜNÜLDÜ

Pazarcıesnafının projeye ilişkin değerlendirme ve önerilerini önemsediklerini vurgulayan Başkan Köşker, avam projesi tamamlandığını ve uygulama projesi hazırlıklarının sürdüğünü söyledi. Vatandaşların yanı sıra pazarcıesnafının da yazın sıcakta kış aylarında ise soğukta ve her türlü konfordan uzak semt pazarlarında alışveriş yapmak zorunda kaldığına dikkat çeken Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze’mizde bizden önceki yönetimlere nasip olmayan Cuma pazarını kaldırarak, fen işleri şantiyemizin bulunduğu alana inşa edeceğimiz şık görünümlü kapalı pazar yerine taşıyarak ilk adımı atmak istiyoruz.

ESNAFLAİSTİŞARE EDİLECEK

Yer altı otoparkı, fuar ve düğün organizasyonlarına olanak sağlayacak toplantıalanı, sağlık, zabıta ve idare birimlerinin yanı sıra sağlık merkezi, pazarcıesnafımızın her türlü konforuna cevap verecek satış alanları, ibadethanesiyle modern kapalı pazar kompleksi, tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte olacak”dedi. Başkan Köşker ayrıca, Cuma pazarının kaldırılmasının ardından Şehit Numan Dede Caddesi’nin trafiğe kapatılarak, nostalji tranvayı ile ulaşımın sağlanmasıkonusunu ise bölge esnafıyla istişare edeceklerini söyledi.

5 FARLI BÖLGEYE PAZAR ALANI

Yaklaşık 20 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilecek ve şık bir alışveriş merkezi (AVM) görünümünde olacak kapalı pazar alanı için ihale aşamasına hızla yaklaşıldığını dile getiren Başkan Köşker, 2013 yılı içerisinde inşa çalışmalarına başlamayıhedeflediklerini söyledi. Gebze’de ilk etapta 5 farklı noktada kapalı pazar yeri yapacaklarının da müjdesini Gebzelilerle paylaşan Başkan Köşker, Barış ve Tatlıkuyu mahallelerine hizmet edecek bir kapalı Pazar alanının yanı sıra Kirazpınar, Adem Yavuz’a da Pazar kazandıracaklarını söyledi. Başkan Köşker, Beylikbağı’na kurulacak kapalı Pazar alanı için yer arayışlarının sürdüğünü de sözlerine ekledi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
96 Kez Görüntülendi.
Türk Atıcılar Avrupa’da Zirvede: MGT 2025 Bosna-Hersek’te Tarih Yazdı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Altın Kiraz'da Heyecan Sürüyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Yerel Kültür Müzesi’nde Keyif Dolu Etkinlik
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Fehmi Yıldız'ın Hayat Hikayesi Kitap ve Belgeselle Ölümsüzleşti: “Sadece Dürüst Desinler Yeter”
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
  Çocukların Sesi Şehre Yön Veriyor
GÜNDEM
68 Kez Görüntülendi.
AK Partili Nurettin Okudan'dan Vatandaş Odaklı Saha Mesaisi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“Sanat ve Bilimin Yolu” Kocaeli’nden Geçer
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Ve Çocuklar Kültürün Kalbinde Buluştu
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Geleceğin Kocaelisi Bu Çalıştaylarda Masaya Yatırıldı
GÜNDEM
148 Kez Görüntülendi.
Okudan Ve Yönetimi Salih Koca'yı Ağırladı