Kategoriler

Meydan

Mısırlı sendikacılar,ı Lastik-İş Sendikası’nı ziyaret ettiler

Mısır Genel Kimya İşçileri Sendikası (GTUCUW) Lastik İş Sendikasını yakından tanımak amacıyla davetlisi olarak ilimize geldi.


----------------------------------------------------  
     Mısır Genel Kimya İşçileri Sendikası (GTUCUW) Lastik İş Sendikasını yakından tanımak amacıyla   davetlisi olarak ilimize geldi. 
     7 Ocak 2013 tarihinde İstanbul’a gelen, Genel Başkanı Tawfik Fawzi Başkanlığındaki 12 kişiden oluşan Mısır Kimya İşçileri Sendikası Temsilcileri , önce  Lastik – İş Sendikası  Genel Merkezini ziyaret ederek , Lastik – İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan ve  Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleriyle tanışıp görüş alışverişinde bulundular. Lastik-İş Sendikasını tanımak isteyen konuk Mısır’lı  sendikacılara  Lastik – İş Sendikası  tarihini konu alan belgeseli de izleyerek bilgi sahibi oldular. Mısır’lı sendikacılardan oluşan  heyet Türkiye’deki programını  işyeri inceleme gezileriyle devam etti. Bu incelemelerde Gebze’de bulunan  BASF ve Türk Henkel ile  İzmit’te Türk Pirelli işyerleri ziyaret edildi. İşyerlerinde Lastik – İş sendikası  temsilcileriyle de görüşen Mısırlı sendikacılar  daha sonra  Lastik-İş Sendikası  Kocaeli Sosyal Tesislerini de gezerek burada  birlikte yemek yediler. Lastik-İş Sendikası  Genel Başkanı Abdullah Karacan’la hem sendika genel merkezinde hem de sosyal tesislerde bir araya gelen konuklar, ileriye dönük olarak sendikalar arasında işbirliğini ve dayanışmanın geliştirilmesini istediklerini belirttiler. Ayrıca Türkiye’deki işyeri ziyaretleriyle Lastik-İş Sendikası’nın sendikal deneyimlerinden önemli sonuçlar çıkardıklarını ve kendi sendikal pratiklerine bu sonuçları yansıtmak için çalışacaklarını vurguladılar. Hafta sonu İstanbul’da tarihi ve turistik yerleri ziyaret eden   Mısır Kimya İşçileri Sendikası yetkilileri dün ülkelerine dönüş yaptılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
322 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor