Kategoriler

Meydan

Yıldızlar Akını Var

Kentimizde düzenlenen en prestijli futbol turnuvalarının başında gelen ve bu yıl 10’uncu kez tertiplenecek olan, organizatörlüğünü de yine Kocaeli’nin tanınmış spor adamlarından Metin Özkan’ın yapacağı Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası, bu sene de çok renkli geçecek.

Bu yılki turnuvaya yine çok ünlü isimler katılacak.

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli isimler arasında yer alan Ahmet Dursun, Şenol Fidan, Tayfur Havutçu, Faruk Yiğit, Kaan Dobra, Mustafa Çulcu, Bülent Baturman, Bülent Uygun, Osman Çakır, Güvenç Kurtar, Evren Turhan, Mustafa Kocabey (Papen Mustafa), Mehmet Akdemir, Orhan Kaynak ve Nuri Çolak gibi isimler turnuvada boy gösterecek.

AÇILIŞ 13 MAYIS’TA

Bu çok özel futbol ve dostluk turnuvasında grup kura çekimi Tütünçiftlik Fatih Mahallesi’nde bulunan Safir Koleji’nde yapılacak. Turnuvada ilk karşılaşmalar ile 13 Mayıs’ta oynanacak. Bu turnuvanın açılışında ise Kocaeli basını arasında kadınlar ve erkekler arasında özel maç oynanacak. Ayrıca açılış programına katılacak olan özel konuklar da şöhretler karması olarak halı sahada boy gösterecek.

PROTOKOL DE KATILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve milletvekillerinin de bu çok özel turnuvanın açılış programına katılmaları bekleniyor. Öte yandan düzenlenen turnuvanın Körfez’in tanıtımına büyük katkı sunacağını dile getiren Tertip Komitesi Başkanı Metin Özkan, “Bu yıl 10’uncu kez düzenlenen bu özel turnuvanın devamı da olacak. Tüm dostlarımızı turnuvamızın açılışına bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu