Kategoriler

Meydan

Altın Kiraz’da Gollere Devam

Kentin tanınmış spor insanlarından Metin Özkan tarafından organizesi yapılan ve 10 yıldır turnuvanın genel koordinatörlüğünü yürüten Mithat Atalay’ın da katkılarıyla düzenlenen, bu sene 10’uncu kez tertiplenen Geleneksel Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda dördüncü gün müsabakaları dün akşam oynandı.


Önceki gün oynanan müsabakaları izleyenler arasında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri (TFFGH) Derneği Kocaeli Şube Başkanı Özhan Kurt da yer aldı.

İLK GOL ONUR NAKLİYAT’TAN

İlk günlerinden itibaren heyecanlı ve bol gollü müsabakaların yapıldığı turnuvada dün oynanan ilk maçta Almodem Çelik Yapı ile Onur Nakliyat takımları karşı karşıya geldi. Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri’nde oynanan ve Samet Yaşar Koç’un yönettiği zorlu mücadelede ilk golü bulan taraf olan Onur Nakliyat, maçta üstünlüğünü koruyamadı.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​

MAÇ FARKLI BİTTİ

Maçın kalan bölümlerinde üstünlüğü ele geçiren Almodem Çelik Yapı, art arda bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Almodem, sahadan da 8-1 galip ayrıldı. Günün ikinci maçında ise Zortaşlar ile Maximum Özel Güvenlik takımları karşılaştı. Mücadelede yine bol gol ve heyecan vardı.

MAXİMUM RAHAT KAZANDI

Müsabakanın ilk dakikalarından itibaren rakibine futbolunu kabul ettiren Maximum Özel Güvenlik, ilk yarısını 2-1 önde tamamladığı mücadeleden de üstün bir oyunun ardından 7-2 kazanarak ayrıldı.

ALMODEM ÇELİK YAPI: 8

ONUR NAKLİYAT: 1

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Samet Yaşar Koç

ALMODEM ÇELİK YAPI: Tufan İmre, Bekir Çakar, İlker Nemli (Fatih Tuğ), Ali Yeniçeri, Levent Taşkın, Onur Topçu, Samed Gürsel

ONUR NAKLİYAT: Fatih Çolak, Fatih Berber, Melih Dere, Ali Doğan, Galip Fatih Alkan, Gökhan Gülşen, Serkan Köse

GOLLER: Samed Gürsel (4), Levent Taşkın, Fatih Tuğ (2), Onur Topçu (Almodem Çelik Yapı), Galip Fatih Alkan (Onur Nakliyat)

SARI KART: Ali Yeniçeri (Almodem Çelik Yapı), Galip Fatih Alkan (Onur Nakliyat)

ZORTAŞLAR:

MAXİMUM ÖZEL GÜVENLİK:

SAHA: Körfez Belediyesi Çim Halı Tesisleri

HAKEM: Samet Yaşar Koç

ZORTAŞLAR: İbrahim Çoban, Cihan Duvarcı, Cihan Karakaya (Naver Uslu), Ziya Karakaya, Kasım Elmas, Erkan Türkoğlu, Murat Özmen (Yavuz Kadıoğlu)

MAXİMUM ÖZEL GÜVENLİK: Hüseyin Sabır, Aykut Göktepeli, Turgay Çoban, Tolga Çoban, Fuat Karaarslan, Sercan Şaşmaz, Nebil Uzun (Serdar Özdil)

GOLLER: Cihan Duvarcı, Erkan Türkoğlu (Zortaşlar), Aykut Göktepeli (2), Sercan Şaşmaz (3), Fuat Karaarslan, Turgay Çoban (Maximum Özel Güvenlik)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER