Kategoriler

Meydan

İlimtepe'de Şölen tadında Okul Çayı

TERZİ'' “ BÖYLE DESTEKLE YAPAMAYACAGIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK ”

İLİMTEPEDE ŞÖLEN TADINDA OKUL ÇAYI

Körfez İlimtepe İlkokulu ve Ortaokulunun Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen “Geleneksel Okul Çayı” okulun çok amaçlı salonunda yapıldı. 

İlimtepe İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nur AYDOĞAN, Yardımcısı Türkan KOCAKAPLAN ve yönetim kurulu üyeleri Hasibe ŞEŞEN, Özlem BAYAR, Ayça KADIZADE düzenledikleri geleneksel Birlik ve Dayanışma Çayı’nın, okulun eğitim seviyesini yükseltmek ve veli-okul kaynaşmasını gerçekleştirmek amacıyla yapıldığını belirttiler. Okul Aile Birliği Başkanı Nur AYDOĞAN da yaptığı konuşmasında öğrenci velileri ile öğretmenleri bir araya getirerek kaynaştırmayı amaçladıklarını ifade etti.

 “ BÖYLE DESTEKLE YAPAMAYACAGIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK ”

İlimtepe İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Tamer TERZİ “Çay dediğinin usulü üçtür: Üç şeyden yapılır; çay, su, şeker. Üç şeyde yapılır; ateş, semaver, demlik. Üç şeyle ikram edilir; tepsi, bardak, tabak. Birçok dilde çayın karşılığı üç harftir. Bir de çay üçünün olduğu yerde içilir; veli, öğretmen, öğrenci.” sözleriyle konuşmasına başladı ve Okul Aile Birliği üyelerine, okulumuza yardımlarından dolayı örgenci velilerimize, organizasyonu gerçekleştiren öğretmenlerimize, Okul Aile Birliği Başkanı Nur AYDOĞAN’a ve yönetim kuruluna emekleri için teşekkür etti. Okulumuzun sahip olduğu böyle fedakâr öğretmen ve velilerimiz ile üstesinden gelemeyeceğimiz aşamayacağımız problem olmadığına inanıyorum, hep birlikte çok daha fazla sosyal kültürel ve eğitsel faaliyetlere hazırlık yapacağımıza yürekten inanıyorum, dedi.

Etkinliğe ilginin yoğun olduğu gözlenirken Okul Çayı’na Körfez Belediye Başkanı Yunus PEHLİVAN’IN eşi Ayşe PEHLİVAN, Körfez AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nesrin DURAN da teşrif ettiler. Yapılan ikramlar ve canlı müzikle çay günü, şölen havasında geçti. Ayrıca yapılan çekilişlerle sürpriz hediyeler dağıtılması çay gününe renk kattı. Veliler yapılan bu etkinliğin sonunda organizasyondan çok memnun olduklarını belirterek bir sonraki faaliyeti sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.







Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak