Kategoriler

Meydan

Öğrencilere kışlık ayakkabı ve mont yardımı

Başkan Yaman, öncülük etti

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın öncülüğünde, Dilovası Ak Parti Kadın Kolları Dilovası’nda yaşayan ihtiyaç sahibi 85 öğrenciye kışlık ayakkabı ve mont dağıtımını yaptı.

Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatında düzenlenen programa AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Nükhet Demiray ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın eşi Saliha Yaman katıldı.

AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Nükhet Demiray, Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için onlara her türlü yardımda bulunmaya devam edeceklerini belirten Demiray, “Kışın soğuğunda üşümemeleri için mont ve ayakkabı dağıtıyoruz. Bunun için bizlere destek veren Dilovası Belediye Başkanımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Geleceğimizin sağlam temellere oturması için çocuklarımızın en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamalıdırlar dedi. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Yüzleri gülünce, bizim de yüzümüz gülüyor” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI
GÜNDEM
31 Kez Görüntülendi.
Pirahmet Köyü Derneği’nden MHP Körfez’e Ziyaret
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “KO-MEK’in Ortak Teması Mutluluk ve Üretkenliktir”
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 46 Yıllık Eğitim Emekçisine Veda
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Vatandaşın En Acılı Gününde Yanında
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nde Hıdırellez Coşkusu Seka’yı Sardı
GÜNDEM
150 Kez Görüntülendi.
AK Parti Körfez Teşkilatı Başarılarıyla Örnek Gösteriliyor
GÜNDEM
39 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Süt ve Süt Ürünleri Satış Noktaları Açılıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Kültürler Arası Köprüler Kuruluyor