Kategoriler

Meydan

Erdoğan, Sude Naz’ın Cenazesine Katıldı

Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Niğde'de otobüsün devrilmesi neticesinde yaşamını yitiren 20 yaşındaki Sude Naz Akkuş'un cenazesinde yer aldı.

Erdoğan, Gölcük’teki tören sonrasında parti programından dönüş sırasında meydana gelen kazada yaşamını yitiren Sude Akkuş’un cenazesinde acılı aileye taziye dileklerini iletti. Genç kızın ailesi gözü yaşlı şekilde taziyeleri kabul etti.

BAKANLAR DA KATILDI

Konya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okuyan Sude Naz'ın cenazesi, Kartepe İstasyon Mahallesi Merkez Park Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Köseköy İstasyon Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, milletvekilleri, partililer, ilçe belediye başkanları ve Akkuş ailesinin yakınları katıldı.

“KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ”

Cenaze namazı öncesinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Taliha Hanım ve Sude kızımız musalla taşında. Onları Hakk’a uğurluyoruz. Adana'da bizler bütün gençlerimizle çok coşkulu, heyecan dolu bir akşam yaşadık. Ertesi sabah da bu elim trafik kazasını duyduk. Genç yaşta ebediyete uğurladığımız kızımız ve Taliha Hanımın mekanlarını cennet eylesin. Ailelerinize başsağlığı diliyoruz. Bunun yaşı yok, ölüme her an hazır olacağız. Sude kızımızın olduğu otobüsteki şoförle ilgili yargı gereken neyse bunların takibini yapıyor, yapacak ve bizler de bunun takipçisi olacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu