Kategoriler

Meydan

Ellibeş: “Araç Tekmelemek Sevgi Değildir”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Lütfü Türkkan’ın şehit bacısına küfrermeyi milliyetçilik, yolunu kapattıkları vatandaşın aracına tekme atmayı da sevgi gösterisi sandığını belirterek, “Buradan iktidar hayali kuruyorlar” dedi.

YILDIRIM VE ÖZHASEKİ’DEN SAMİMİ YAKLAŞIM

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, önceki gün İzmit ziyaretinde Yenicuma Camii’nde cuma namazı kıldıktan sonra İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milletvekili İlyas Şeker ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’la Cumhuriyet Bulvarı’nda kısa bir yürüyüş yaparak, vatandaşı selamladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve halkın büyük beğenisini kazanan Cumhuriyet Bulvarı’nda vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan heyet bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İYİ Partili Lütfü Türkkan bu kısa yürüyüşü, bir gün önce kendi partisinin Alemdar Caddesi’nde yol kapatarak düzenlediği mini mitingle karşılaştırmaya kalktı.

SEN SEVGİDEN NE ANLARSIN?

Türkkan’a cevap veren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Şehit bacısına küfretmeyi milliyetçilik sayan Lütfü Bey, İzmit’in en işlek caddesini zorla trafiğe kapatarak oluşan izdihamı ve vatandaşın aracının yumruklanmasını sevgi gösterisi sanmış. Sevgi, hiç kimseyi rahatsız etmeden ve özel çaba harcamadan birilerinin gelip sizin boynunuza sarılması, kalbini açması, derdini anlatmasıdır. Cuma namazı sonrası kısa bir yürüyüş sırasında Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki ile biz bunu yaşadık. Ama ağzını her açtığında etrafa hakaret yağdıran birinden bunu anlamasını beklemek elbette güç. Lütfü Bey, unutma ki, susmak, haddini bilmek de bir erdemdir. Buradan iktidar hayali kurmak size birşey kazandırmaz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi