Kategoriler

Meydan

Muharrem İnce, Körfez Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan ve Oda organ üyeleri Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi ve ekibini Körfez Ticaret Odası Konferans Salonunda ağırladı.

Yoğun bir ziyaret programı kapsamında Kocaeli’ye gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Körfez Ticaret Odası’nda değerlendirmelerde bulundu. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk üyelere söz vererek toplantıyı yönetti. Memleket partisinin mevcut ekonomik durumu iyileştirme ve kentleşmeye yönelik parti politikaları soruldu. Memleket Partisi Yöneticileri kentleşme ve ekonomi ile ilgili yaptıkları kapsamlı araştırmalarla sorulara cevap verirken, Başkan İnce “Ben bu memleketin çocuğuyum, doğru bildiğimi söylemek zorundayım” dedi.

KTO Başkanı Recep Öztürk, Muharrem İnce’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Program toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Baraçlı’dan Dev Projeye Gece Takibi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, TEKNOFEST Yarışmaları Final Programına Katıldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Ömeroğlu Mimar Sinan Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yeşilin Kalbinin Attığı Fuara Büyükşehir Damgası
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Körfez’de “Mahallede GençİZ” Coşkusu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kent Meydanı, 12 Dev Adam'ın Final Heyecanına Sahne Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez U20 15’li Ragbide Şampiyonluğa Koşuyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Özel Bireyler Sakal-I Şerif’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
“Başarıya Giden Yol, Gayretin İnşasıdır”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Alternatif Yollarla Daha Sağlıklı Ulaşım