Kategoriler

Meydan

Serpil öğretmenin katili serbest bırakıldı

Kandıra yolunda öldürülmüş olarak bulunan Serpil Kömürcü aracıyla ezerek öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Selami Kaymak serbest bırakıldı.

2 Ekim tarihinde annesinin yanından ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan öğretmen Serpil Kömürcü Kandıra yolunda öldürülmüş olarak bulunmuştu. Sabah saatlerinde cesedi bulunan Serpil öğretmenin cinayete kurban gittiği ileri sürülmüştü. Olayın ardından jandarma bütün izleri takip ederek, yüzlerce kamerayı inceleyip, çok titiz bir çalışma yürütmüş, olayı gerçekleştiren Selami Kaymak`ı, olaydan 19 gün sonra gözaltına almıştı.
 
Alınan ifadesinde sanık Kaymak olayı itiraf ederken, olayın tamamen kaza sonucu olduğunu ve Serpil Kömürcü`nün kendisini araçtan attığını onu görmeyerek araçla üzerinden geçtiğini söylemişti. Olayın ardından tutuklanan Kaymak ile ilgili cumhuriyet savcısı dosyayı hazırladı. Savcı sanık için ağırlaştırılmış müebbet istedi.
 
SERBEST KALDI
Serpil Öğretmenin öldürülmesi ile ilgili davanın ilk duruşması bugün 3. Ağır Ceza Mahkemesi`nde başladı. Davada kendini savunan Selami Kaymak suçlamaları kabul etmedi. Olayı nakza olduğunu öne süren Kaymak tahliyesini talep etti. Kaymak`ın savunmasının ardından mahkeme heyeti Selami Kaymak`ın tutuksuz yargılamasına karar verdi. Kararın ardından Serpil Kömürcü`nün ailesi büyük tepki gösterdi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER