Kategoriler

Meydan

Başkan Söğüt’e Hocasından Ziyaret!

Körfez İlçe Halk Eğitim Merkezi’nin müdürlüğü görevine getirilen Muhammet Kocakaya, ilçede protokol ziyaretlerine başladı.

Kocakaya, önceki gün de Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile makamında bir araya geldi. Ancak bu ziyaretin özel bir tarafı da vardı. Kocakaya, Başkan Söğüt’ün eski öğrencilerinden biri olduğunu ve kendisi ile gurur duyduğunu ifade etti.

“KENDİSİ ESKİ ÖĞRENCİM”

Buluşma sonrasında bir açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Kocakaya, “Öğretmenliğin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu bugün bir kez daha yakinen idrak ettim. Körfez Belediye Başkanımız, aynı zamanda hocası olmaktan iftihar ettiğim Şener Söğüt’e ziyarette bulundum. Kurumumuzda açılacak olan ‘İlkyardım Eğitim Odası’nın tefrişi ve malzeme alımındaki katkıları dolayısıyla teşekkür etme fırsatı buldum. Ayrıca açılmış ve açılacak olan kurslarla ilgili de istişarede bulunduk. Çok yakın ilgisinden dolayı başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

“ÜZERİMİZDEKİ EMEĞİ BÜYÜK”

Eski öğretmeni ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Muhammet Hocamın benim ve benim gibi daha nice insanın hayatında çok önemli yeri vardır. Kendisinin eğitiminden geçmek bizim için de bir şanstı diye düşünüyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Her zaman birlikte ve destekçisi olacağız” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
KARISIYLA KAVGA ETTİ, BALDIZINI BIÇAKLADI: MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZLİ GENÇ ESNAF HÜSEYİN KARASAKAL VEFAT ETTİ