Kategoriler

Meydan

Candemir; “Körfez’de 1. Parti Olacağız”

Yönetimi ile birlikte düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı ile medya mensuplarının karşısına çıkan İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, genel seçimin önemine değindi ve Körfez’de en fazla oyu alan parti olacaklarını söyledi

Körfez Belediye Meclisi’nde meclis üyesi iken İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Candemir, yönetimi ile dün Yarımca sahilindeki Nazende Restoran ve Cafe adlı işletmede düzenlenen kahvaltılı buluşmada bir araya geldi. Yönetim kurulunun büyük bir kesiminin katıldığı toplantıda konuşan ilçe başkanı Mehmet Candemir, Kurban Bayramı tatilinin ardından saha programlarına yine aralıksız şekilde devam edeceklerini dile getirdi.

“GENEL SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ”

Teşkilatlarının yarın seçim varmış gibi çalıştığını ve yapılabilecek ani bir seçime hazır olduğunu dile getiren Başkan Candemir, “Bayram tatili bitti ve yarından itibaren yine bizler sahada bir bütün olarak yer alacağız. Milletimize ulaşacağız, çat kapı onlara gidip desteklerini talep edeceğiz. Çok çalışmalıyız, çünkü önümüzde sonuçları ülkemiz ve kentimiz açısından çok önemli olan bir genel seçim var” açıklamasında bulundu.

“KÖRFEZLİLERE İNANIYORUZ”

Körfez ilçede en fazla oyu almak için sahada çaba göstereceklerini kaydeden Candemir, şöyle konuştu: “Bizler başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ciddi bir çaba ve çalışma içindeyiz. Bunun da karşılığını mutlaka alacağız. Çünkü Körfez halkımıza inanıyor ve güveniyoruz. Z kuşağı artık iktidara inanmıyor”. Candemir’in konuşmasının ve partililerin iyi niyet dileklerini iletmesinin ardından günün anısına yapılan hatıra fotoğrafı çekimi sonrasında program sona erdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
201 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor