Kategoriler

Meydan

Başkan Büyükakın: “Yer Bulunamazsa Gebze Cem Evi’ni Yapma Sözünü Veriyorum”

Alevi derneklerine desteği ile bilinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’dan Cem Evi Müjdesi

Kocaeli’ndeki Alevi Vakıf ve Derneklerine yönelik desteği ile tanınan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan Cem Evi sözü geldi. Bu yıl 16. gerçekleştirilen Sevgide Buluşalım etkinliğinde müjdeyi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, “Gebze Cem Evi için yer aranıyor. Yıl sonuna kadar yer bulunamazsa, ben kendim kamulaştırıp, Gebze Cem Evi’ni yapma sözü veriyorum” dedi. Başkanın müjdesi etkinliğe katılan canlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

FİTNELERE GEÇİT YOK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cem Vakfı ile Alevi vakıf ve derneklerinin desteği ile Sevgide Buluşalım etkinliğini  16. kez gerçekleştirdi. Kentin kültürel hayatına anlamlı katkı sunan etkinliğe canlar bu yıl da büyük ilgi gösterdi. Seka Park Uçurtma Tepesi önünde gerçekleştirilen etkinlik birlik ve beraberlik mesajlarıyla taçlanırken, Alevi –Sunni kardeşliğinin fitnelere fırsat vermeden dimdik ayakta durduğunu gösterdi.

BAŞKANDAN CEM EVİ SÖZÜ

Etkinliğe katılan Başkan Tahir Büyükakın burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Anlamlı konuşması sırasında Başkan Büyükakın’dan bir de müjde geldi. Alevi Vakıf ve Derneklerine olan hizmet ve desteği ile tanınan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, sözü Gebze Cem Evi’ne getirdi. Başkan Büyükakın,  “Gebze Cem Evi için yer aranıyor. Yıl sonuna kadar yer bulunamazsa, ben kendim kamulaştırıp, Gebze Cem Evi’ni yapma sözü veriyorum” dedi. Başkanın bu müjdesi etkinliğe katılan canlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar Başkanın söz ve müjdesini kalpleri üzerine götürdükleri elleriyle selamladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
73 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı