Kategoriler

Meydan

100. Yılında, Gölcük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

  Gölcük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yılı kapsamında düzenlenen fener alayı ve sonrasındaki konserde vatandaşlar Türk Bayrakları ile coşkulu anlar yaşadılar.

 

Gölcük’te 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen fener alayı ve Usta Çı-Rock konseri yoğun katılımla gerçekleşti. Dün akşam 21.00’da Kavaklı’dan başlayan fener alayına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve siyasi parti ilçe temsilcilerinin de katıldığı fener alayında vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Anıtpark’a yürüdü. 7’den 70’e çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik, havai fişek gösterileri eşliğinde Anıtpark’ta son buldu.

 

FENER ALAYI İLE BAŞLAYAN COŞKU KONSER İLE SÜRDÜ

Fener alayının Anıtpark’a ulaşmasının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Usta Çı-Rock konseri ile devam etti. Saygı duruşunun ardından coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı’nı okuyan vatandaşlar, konserdeki birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendiler. Kutlamalar kapsamında ayrıca Donanma Bandosu, Değirmendere Çınarlık Meydan’da muhteşem bir konser düzenledi.

 

“TÜRK MİLLETİNE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER”

Başkomutan Meydan Muharebesi’nin 100.yılını coşku ve büyük bir heyecanla kutlayan Gölcüklüler’e teşekkür eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Başkomutan Muharebesi; Anadolu’daki Türk ve Müslüman varlığını yok etmek için emperyalizmin kışkırttığı Yunanistan’ın saldırısı, bizi tamamen Anadolu’dan atmak için girişilen bir hareketti. Türkiye aleyhine ne kadar plan proje içinde olanlar varsa şunu açıkça söyleyebiliriz ve siz de bunu burada gösteriyorsunuz, asla ve kat’a başaramayacaklar. Türk milletine diz çöktüremeyecekler” dedi.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi