Kategoriler

Meydan

KÖYLERİN RİSK HARİTASI ÇIKARTILACAK

2014 YILINDA İZMİT BELEDİYESİ’NE BAĞLANACAK

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit sınırları içerisinde bulunan ve mahalle statüsüne dönüşen 52 köy muhtarları ile bir araya geldi. İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda 6360 sayılı kanun ile ilgili muhtarlara bilgi veren Başkan Doğan, muhtarların görüş ve önerilerini dinledi.

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapılan toplantıya İzmit Belediyesi Meclis Üyesi ve Muhtar Masası Koordinatörü İbrahim Elgin, İmar Müdürü Reyhan Erbayrak, Emlak İstimlâk Müdürü Recep Barış ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş katıldı.

 

2014 YILINDA İZMİT BELEDİYESİ’NE BAĞLANACAK

 

İzmit Belediyesi’nin 2014 yılından itibaren köylere de hizmet etmeye başlayacağına dikkat çeken Başkan Doğan “ önümüzde az bir zaman var. Hizmet planını en doğru şekilde planlamamız için önümüzdeki günlerde köylerimizi tek tek ziyaret edeceğiz. Hangi köyde ne eksik var tespit edecek ona göre planlamamızı yapacağız. Biz köylere yabancı insanlar değiliz. Köylerde yetiştik. İhtiyaçlarınızı eksiklerinizi anlarız. Bunları teker teker gidereceğiz” dedi.

Planlamanın yapılabilmesi açısından belirli aralıklarla bu toplantıların devam edeceğini dile getiren Başkan Doğan “Mart ayından itibaren köylerimizin tek tek risk haritasını çıkaracağız. Bu son derece önemli bir çalışma” dedi. Köylerde yapılacak tüm binalar için ruhsat alma zorunluluğu olduğunu hatırlatan Başkan Doğan muhtarlardan bu konuda duyarlı davranmaların istedi. Ruhsatsız bina yapılmaması konusunda uyarılarda bulunan Doğan “ruhsatsız bina yapılırsa yıkmak zorunda kalırız” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Pirahmet Köyü Derneği’nden MHP Körfez’e Ziyaret
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “KO-MEK’in Ortak Teması Mutluluk ve Üretkenliktir”
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Körfez’de 46 Yıllık Eğitim Emekçisine Veda
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Vatandaşın En Acılı Gününde Yanında
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nde Hıdırellez Coşkusu Seka’yı Sardı
GÜNDEM
149 Kez Görüntülendi.
AK Parti Körfez Teşkilatı Başarılarıyla Örnek Gösteriliyor
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Süt ve Süt Ürünleri Satış Noktaları Açılıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Kültürler Arası Köprüler Kuruluyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tesis İhalesi Tamam, İlk Kazma Yakında Vuruluyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sarımeşe Mahallesi’ne 750 Tonluk Asfalt