Kategoriler

Meydan

AK Gençler AK Parti İcraatlarını Sahneledi

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları’nın AK Parti’nin iktidara geldiği günden bugüne yapılan icraatları tiyatro oyununa dönüştürerek sahnelediği “Dünden Bugüne Ülkem” oyunu Körfez Petkim Çok Amaçlı Salonu’nda izleyiciyle buluştu

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları tarafından senaryolaştırılan ve oyucularının tamamı AK Parti Gençlik Kolları mensubu olan “Dünden Bugüne Ülkem” Körfez izleyicisinden büyük alkış aldı. Körfez Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde izleyiciyle buluşan 2 perdelik tiyatro oyununa Körfez halkı yoğun ilgi gösterdi. 

“Yapılan icraatları 2 saate sığdırmamız mümkün değil”

Oyunun hazırlanmasına büyük emek sarf edildiğini dile getiren AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız tiyatro oyunumuzu ikinci kez Körfez’de sahneliyoruz. AK Parti ile ülkemizde yaşanan hizmet atağını 2 saate sığdırmamız elbette ki mümkün değil, bizde mümkün olduğunca fazla konuya değinmek için elimizden geleni yaptık. Oyuncu arkadaşlarımızın performansıyla yapılan icraatlar akılda kalıcı bir şekilde sahneleniyor” diyerek oyunun 3.sünün Gölcük’te sahneleneceğini dile getirdi.

Mahmut Civelek’ten tam not

Oyunu büyük bir keyifle izlediğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek “Gençlerimiz dünden bugüne ülkemizde yaşanan değişimi başarıyla sergilediler, performanslarına hayran kaldım. Bizim hizmetlerimizi, bizim gençlerimizden böyle bir yöntemle tekrar izlemek oldukça gurur verici. Profesyonel bir tiyatro oyunu izler gibi izledik, zaman zaman güldük, zaman zaman duygulandık” diyerek oyunun sahnelenmesinde emeği geçenleri tebrik etti.


Çayırovalı Gençler Tam Kadro
Körfez gençlik kolları başkanı Kadir Alçık ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez ilçe başkanı Engin Koyun, İzmit ilçe başkanı Ali Korkmaz, Gölcük ilçe başkanı Sedat Yücel, Karamürsel ilçe başkanı Ahmet Türkel, Başiskele ilçe başkanı Mehmet Ustaoğlu, Derince ilçe başkanı Ahmet Ark, il yöneticileri, il gençlik kolları yöneticileri, Derince ilçe gençlik kolları yöneticileri, Körfez ilçe kadın kolları başkanı Nesrin Duran ve yönetimi de katıldı.










Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı