Kategoriler

Meydan

Tatar'' Gebzeyi haramilerden kurtaracağız''

CHP, son ilçe danışma kurulu toplantısını Gebze`de gerçekleştirdi.

Gebze’deki danışma kurulu toplantısında konuşan ilçe başkanı Sedat Tatar hedefe kilitlendiklerini, Gebze’yi haramilerden kurtaracaklarını söyledi.

Gebze ilçe binasında yapılan toplantıya il başkanı Yalçın Kuşkan, milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Derince, İzmit, Çayırova ve Dilovası ilçe başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları başkan ve yöneticiler ile partililer katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Sedat Tatar göreve geldikten sonra yaptıkları ve yapılacak çalışmaları anlattı, hedeflerini aktardı. Tatar, “Hedefimiz belediye başkanlığını kazanmak. Gebze`yi haramilerden kurtaracağız” dedi.

CHP UYUYAN BİR DEV
 
Partililerin ilgi gösterdiği danışma kurulu toplantısında konuşan ilçe başkanı Sedat Tatar, Gebze`nin içinde bulunduğu talihsizliklerden ve ilçeyi haramilerden kurtarmak için bu kez iddialı olduklarını söyledi. Göreve geldikleri günden bu yana yapılan çalışmalarda eksikliklerinin bulunduğunu, bunu gidermek için de destek beklediklerini söyleyen Tatar, “Bu toplantıda ben umuyorum ki sizler eksikliklerimizi söyleyerek bizleri teşvik edeceksiniz” dedi.  Tatar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Görev aldığımız günden beri örgütü örgüt yapmak için çalışıyoruz. Seçim yenilgilerinin sıkıntıları var. Bunları aşmalıyız. CHP uyuyan bir dev. Bizi iktidara taşıyacak çekirdek kadro yeteri kadar çalışmıyor. Mahalle örgüt temsilcilerini oluşturduk. Yerel seçime yönelik yapacağımız çalışmalarda sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Bu haramilerden bu şehri kurtaralım.” Tatar, açılış konuşmasının ardından sinevizyon gösterisi eşliğinde ilçe yönetim kurulunun çalışmalarını anlattı.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi