Kategoriler

Meydan

19 Eylül Gaziler Günü Münasebetiyle Çelenkler Sunuldu

Türkiye cumhuriyetinin kurucusu, eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Gazilik unvanı ve Mareşallik Rütbesi verilişinin yıldönümü olan Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen çelenk sunma töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.


19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen törene, Vali Seddar Yavuz, Deniz Eğitim – Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Kapıcı, Vali Yardımcıları Salih Bıçak ve İsmail Gültekin, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, siyasi parti ve STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile gaziler katıldı.


Kocaeli Valiliği, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından, Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri gurur abidelerimiz olan gazi ve şehit aileleri ile bir süre sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
140 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi