Kategoriler

Meydan

“Vatan Size Minnettar”

 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle kahraman Gazilerimiz onuruna düzenlenen yemek programında konuşan Başkan Aygün, “Rabbim bu cennet vatanı bizlere emanet eden gazilerimizden ve şehitlerimizden razı olsun” dedi

19 Eylül Gaziler Günü

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde Yelken Kafe’de gerçekleşen programda ilçe protokolü ve gazilerimiz bir araya geldi. 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu anlamlı buluşmaya Başkan Aygün’ün yanı sıra Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Garnizon Komutanı Vekili Dz. Albay Hikmet Girgin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Teoman Yaman, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Derince İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı Şaban Arlı, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Derince Sosyal Hizmetler Müdürü Erhan Bilir, meclis üyeleri, muhtarlar, Derinceli Gaziler, gazilerimiz ve şehitlerimizin aileleri katıldı.

Başkan Aygün’den Mesajlar

Programa katılanlarla tek tek sohbet edip, hal hatır soran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konuşmasında “Bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşıyorsak hiç kuşkusuz bunu kahramanca görev yapan gazilerimiz ve şehitlerimize borçluyuz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin onurudur. Rabbim bu cennet vatanı bizlere emanet eden gazilerimizden ve şehitlerimizden razı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emanetlerini muhafaza etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kıymetli gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyorum” dedi. Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ve Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık da günün anlam ve önemine binaen birer konuşma yaparak Gaziler Günü’nü kutladılar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor